Skip to main content

ArosKiropraktor, Vester Allé 7, 2. sal tv., 8000 Århus C

4,9 ud af 5

Undgå ventetid – Ring og bestil tid i dag på 8612 0044

Anbefalinger

Fra vores Facebook side


Vi bliver så glade, når vi kan sende vores klienter ud af døren med en forbedring af deres situation og med et smil på læben. Vi ønsker altid at yde den bedste service. 

Esra Akdag

Efter en akut hold i lænden dagen før nytår som sengeliggende, har Laila reddet min dag bare efter én behandling 🙏🏻 Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Laila og fysioterapeut Mette, som både forklare og tager hånd om problemerne som en helhed. Jeg er blevet klogere på min krop med deres viden, som de deler under behandlingerne.

Katrine Engelbrecht Kromann

AROS Kiropraktor får mine varmeste anbefalinger. Efter halvandet år med gener fra et hold i lænden, og andre kiropraktorer prøvet, er Laila den eneste, der har formået at komme generne til livs, så jeg nu har en næsten smertefri hverdag igen.

Camilla Bjerre

Laila har både hjulpet vores to små piger med låsninger som gav dårlig søvn, uro og gråd samt mit bækken der var skredet ud under fødslen – professionel og dygtig – altid mulighed for akuttid – har min varmeste anbefaling 😊

Niels Rønde-Andersen

Gode professionelle behandlere. søde og nemme at snakke med. 👍🏻

Laura Christiansen

Høj faglighed og fantastisk behandling af ryg-/nakke-/ lændesmerter! Gør en stor forskel for min dagligdag. Kan varmt anbefales 🙌🏻

Knud Jensen

Fremragende behandling af min ryg

Mille Rasmussen

Efter bare 3 behandlinger hos Laila har Aksel på 6 mdr. nu lyst til at ligge på maven. Vi er utrolig glade for din fantastisk behandling. Tak!

Julie Møller Jensen

Høj faglighed og gode hjemmeøvelser! Tak for hjælpen 🙂

Heidi Schwalbe Lauridsen

Kan varmt anbefales!
Laila er super sød og dygtig!!

Line Højbjerg

10/10 stjerner til Aros Kiropraktor. Behandlingen gør en stor forskel på min hovedpine og nakke/skulder/ryg smerter, og personalet er søde og rare. Det er til at få en tid, uden at skulle vente i månedsvis. Stor anbefaling herfra.

Camilla Gaarsdal Uhrbrand

Til ammende kvinder med øm nakke og ryg! Efter graviditet og de første måneder med uvante og sikkert dårlige stillinger har det givet mig færre smerter og bedre bevægelighed – samtidig har jeg fået masser råd og vejledning om holdning og træning. Der er både plads og imødekommenhed til mig og baby!

Maria Høstrup Seemand

Waw du er dygtig Signe. Min pige på 5 mdr var låst i ryggen og bækken. Hvilket resulterede i at hun ikke vil cykle med benene og heller ikke sidder på en samt havde svært ved at se til venstre. Allerede efter 2 behandlinger har jeg en helt anden pige. Hun kan få benene op, hun ruller var ryg til mave og der er masser af bevægelighed i hende nu 5 af 5 tak og jeg vil klart anbefale jer til andre. 

Nina Grønbech Pfeiffer

Tak Laila. Så ovenud kompetent i den måde du behandler på. Med stor tillid, omsorg og forståelse. Jeg er så glad for at det tilfældigt blev dig der blev min behandler i en akut smertefuld situation og med et intenst kortvarigt forløb, så det virkelig hjalp hurtigt. Vil til enhver tid anbefale dig og dine imødekommende kollegaer. Bedste hilsner. Nina

Henriette Andersen Birk

Laila er en mirakelmager! Vores søn sov ikke de første ni måneder af sit liv og havde enormt meget uro i sin krop. Men Laila opdagede det, ingen andre sundhedsprofessionelle havde set; at hans nakke var skæv! Efter behandlingerne hos Laila, havde (og har!) vi et helt andet barn.

Følg med på Facebook

Vi laver løbende opdateringer omkring situationen i klinikken. Ønsker du at følge med i, hvad der sker til daglig, kan du tage et kig forbi. Herinde finder du også flere anbefalinger fra vores klienter.