ArosKiropraktor, Vester Allé 7, 2. sal tv., 8000 Århus C

4,9 ud af 5

Undgå ventetid – Ring og bestil tid i dag på 8612 0044

Aros Kiropraktor

v/ Laila Sørensen


Kiropraktor klinikken i Århus blev startet af Keld Harris i 1982. I 2011 overtog Laila Sørensen (tidligere Hansen) klinikken. 

Du er altid velkommen hos Aros Kiropraktor

Nye som gamle patienter kan alle få tid til konsultation samme dag eller senest dagen efter første henvendelse. Praktiserende læger henviser deres patienter til vores klinik. Vi tilbyder tværfaglig behandling imellem kiropraktor og massører og har et godt samarbejde med andre sundhedsbehandlere. Laila Sørensen er tilknyttet som underviser på kiropraktorernes turnus uddannelse inden for pædiatridelen. Klinikken er medlem af Dansk Kiropraktorforening. (børnekiropraktor).

Kiropraktorer, fysioterapeuter, massører, receptionister og administration

Mød vores team her og læs om deres motivation i faget

Kiropraktor Laila Sørensen

Laila er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2005. Hun har arbejdet i flere forskellige klinikker og overtog klinikken i Park Allé i 2011 efter Keld Harris. I 2012 færdiggjorde hun en 3 årig børnekiropraktor uddannelse i England og er nu én blandt få i Danmark med denne uddannelse.

For mig er det vigtigste, at folk der kommer ind i klinikken, får fortalt deres sygehistorie, får en grundig undersøgelse og den rigtige behandling til deres problem. Ved første konsultation udspørges og undersøges patienten derfor grundigt og der tages et røntgenbillede af ryggen, hvis det vurderes nødvendigt. Det jeg elsker ved at være kiropraktor er, at finde sammenhængen mellem smerterne og årsagen til problemet. Derudover er det en stor tilfredsstillelse at give en god manipulationsbehandling, samt at se, at patienterne får det bedre for hver gang.”

Kiropraktor Stine Hermansen

Stine er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i januar 2020, og efterfølgende gennemført hendes obligatoriske turnus-forløb her i klinikken. 
Stine bor i den lille by Hedensted i Midtjylland samme med hendes kæreste. I fritiden er hun aktiv med forskellige typer af sport bl.a. styrketræning og håndbold.

“Jeg valgte at blive kiropraktor, fordi jeg synes, at kroppen er enormt spændende. Jeg har altid været meget aktiv med forskellige typer at sport, og da jeg pludselig stod med en skade, fandt jeg ud af, hvor vigtigt det er, at have en sund og velfungerende krop. Derfor er det vigtig for mig, at mine patienter får en grundig undersøgelse, god behandling og værktøjer til at få en velfungerende krop uden smerter og begrænsninger.”

Fysioterapeut Mette Nortvig Christensen

Mette er uddannet fysioterapeut fra UCN i Aalborg i 2012. Hun er autoriseret af Sundhedsstyrelsen og er medlem af Danske Fysioterapeuter. Mette har arbejdet i flere private klinikker og i Randers Sundhedscenter.

Når du kommer til behandling ved mig, ønsker jeg at give dig en tryg og nærværende behandling. Det er vigtigt for at mig, at du føler dig inddraget, for du er nemlig en vigtig medspiller i din egen helingsproces. 

Jeg ser dig som det hele menneske du er, hvilket betyder at en behandling ved mig er en blanding af behandling af kroppen, men samtidig også en snak om hvad der sker i dit liv, og hvordan det evt. kan påvirke dig. 

Massør Hanne Alhof

Hanne er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør i 2012 og massageterapeut med fokus på idrætsskader i 2014 fra Massageskolen i Århus. I 2019 færdiggjorde hun en 1-årig uddannelse som Kropsterapeut fra Totum – Skolen for kropsterapi i Århus.

Hos mig er du i hænderne på professionel og erfaren massør, der altid har dig i centrum. Jeg behandler med empati og indføling og har en helhedsorienteret tilgang til kroppen, hvilket betyder, at jeg som udgangspunkt arbejder med og ser på kroppen som en helhed for at løse det specifikke problem bedst muligt.

Behandlingen er et samarbejde mellem dig og mig, og jeg vil altid gøre, hvad jeg kan, for at du føler dig tryg og godt tilpas under massagen.

Mød mere af vores personale

Maria

Receptionist

Ida

Receptionist

Mai

Receptionist

Kim Sørensen

Administration

Find vej til Aros Kiropraktor klinik

Vester Allé 7, 2. sal tv. 8000 Århus C

Hos Aros Kiropraktor skal du ikke have en henvisning fra egen læge eller speciallæge. Du kan henvende dig direkte til os og få hjælp til dine smerter, ved at booke en tid i dag på telefon 8612 0044.

Kontakt os

ArosKiropraktor
Vester Allé 7, 2. sal tv.
8000 Århus C
CVR 34725357

+45 8612 0044
Find os på Facebook

Åbningstider

 • Mandag
  Kl.07:30 - 17:00
 • Tirsdag
  Kl.07:30 - 15:00
 • Onsdag
  Kl.07:30 - 13:00
 • Torsdag
  Kl.07:30 - 17:00
 • Fredag
  Kl.07:30 - 15:00

© Copyright. All rights reserved. Design by PLICO.