Skip to main content

ArosKiropraktor, Vester Allé 7, 2. sal tv., 8000 Århus C

4,9 ud af 5

Undgå ventetid – Ring og bestil tid i dag på 8612 0044

Aros Kiropraktor

v/ Laila Sørensen


Kiropraktor klinikken i Århus blev startet af Keld Harris i 1982. I 2011 overtog Laila Sørensen (tidligere Hansen) klinikken. 

Du er altid velkommen hos Aros Kiropraktor

Nye som gamle patienter kan alle få tid til konsultation samme dag eller senest dagen efter første henvendelse. Praktiserende læger henviser deres patienter til vores klinik. Vi tilbyder tværfaglig behandling imellem kiropraktor og massører og har et godt samarbejde med andre sundhedsbehandlere. Laila Sørensen er tilknyttet som underviser på kiropraktorernes turnus uddannelse inden for pædiatridelen. Klinikken er medlem af Dansk Kiropraktorforening. (børnekiropraktor).

Kiropraktorer, fysioterapeuter, massører, receptionister og administration

Mød vores team her og læs om deres motivation i faget

Kiropraktor Laila Sørensen

Laila er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2005. Hun har arbejdet i flere forskellige klinikker og overtog klinikken i Park Allé i 2011 efter Keld Harris. I 2012 færdiggjorde hun en 3 årig børnekiropraktor uddannelse i England og er nu én blandt få i Danmark med denne uddannelse.

“For mig er det vigtigste, at folk der kommer ind i klinikken, får fortalt deres sygehistorie, får en grundig undersøgelse og den rigtige behandling til deres problem. Ved første konsultation udspørges og undersøges patienten derfor grundigt og der tages et røntgenbillede af ryggen, hvis det vurderes nødvendigt. Det jeg elsker ved at være kiropraktor er, at finde sammenhængen mellem smerterne og årsagen til problemet. Derudover er det en stor tilfredsstillelse at give en god manipulationsbehandling, samt at se, at patienterne får det bedre for hver gang.”

Kiropraktor Stine Hermansen

Stine er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i januar 2020, og efterfølgende gennemført hendes obligatoriske turnus-forløb her i klinikken. 
Stine bor i den lille by Hedensted i Midtjylland samme med hendes kæreste. I fritiden er hun aktiv med forskellige typer af sport bl.a. styrketræning og håndbold.

“Jeg valgte at blive kiropraktor, fordi jeg synes, at kroppen er enormt spændende. Jeg har altid været meget aktiv med forskellige typer at sport, og da jeg pludselig stod med en skade, fandt jeg ud af, hvor vigtigt det er, at have en sund og velfungerende krop. Derfor er det vigtig for mig, at mine patienter får en grundig undersøgelse, god behandling og værktøjer til at få en velfungerende krop uden smerter og begrænsninger.”

Kiropraktor Simon Devantié

Simon er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i juni 2023, og har efterfølgende startet sit obligatoriske turnus-forløb her i Klinikken. Han har været certificeret personlig træner siden 2017 og har en stor interesse for træning og sportsskader.

“Det er vigtigt for mig, at du som patient føler dig tryg og i gode hænder. Derfor lægger jeg vægt på en grundig forundersøgelse for at finde årsagen til din problematik. Jeg bestræber mig på at give dig en god behandling og gode værktøjer med herfra, så vi i fællesskab kan hjælpe dig til et liv med færre smerter og funktionsbegrænsninger.”

Massør Hanne Alhof

Hanne er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør i 2012 og massageterapeut med fokus på idrætsskader i 2014 fra Massageskolen i Århus. I 2019 færdiggjorde hun en 1-årig uddannelse som Kropsterapeut fra Totum – Skolen for kropsterapi i Århus.

“Hos mig er du i hænderne på professionel og erfaren massør, der altid har dig i centrum. Jeg behandler med empati og indføling og har en helhedsorienteret tilgang til kroppen, hvilket betyder, at jeg som udgangspunkt arbejder med og ser på kroppen som en helhed for at løse det specifikke problem bedst muligt.”

Behandlingen er et samarbejde mellem dig og mig, og jeg vil altid gøre, hvad jeg kan, for at du føler dig tryg og godt tilpas under massagen.

Massør Fernanda Herrera Rivero

Mit navn er Fernanda og jeg har arbejdet som massageterapeut i mange år. Fra det fysiologiske og kliniske perspektiv lægger jeg vægt på at frigøre bindevæv, triggerpunktfrigivelser og have god kontaktenergi med patienten.

“Mit primære mål er at hjælpe med at reducere smerte og ubehag for min patient, så de snart kan være tilbage til deres daglige aktivitet uden problemer

Uddannelse
• Diplom Naturterapier; Bach-terapier, zoneterapi, massage. Instituto de     el Medio Ambiente, Santiago de Chile, 2011-2013.
• Dybt væv og hot stone massage. Uddannelse i wellness behandling og         zuki produkter til pleje af huden. København, 2016, Solar plexus
​• Massagekursus med kinesiske sugekopper, tui-na, bambusterapi.
• Escuela de Medicina Kina, Tacna Peru, 2017.
​• Medicinsk massage kursus i Sarajevo , Bosnien – Hercegovina 2023.”

Mød mere af vores personale

Mathias

Receptionist

Ida

Receptionist

Mai

Sekretær

Kim Sørensen

Administration