ArosKiropraktor, Vester Allé 7, 2. sal tv., 8000 Århus C

5 stjerner på Facebook

Undgå ventetid – Ring og bestil tid i dag på 8612 0044

  • Om Kiropraktor v/Laila Sørensen

Kiropraktor klinikken i Århus blev startet af Keld Harris i 1982. I 2011 overtog Laila Sørensen (tidligere Hansen) klinikken. Nye som gamle patienter kan alle få tid til konsultation samme dag eller senest dagen efter første henvendelse. Praktiserende læger henviser deres patienter til vores klinik. Vi tilbyder tværfaglig behandling imellem kiropraktor og massører og har et godt samarbejde med andre sundhedsbehandlere. Laila Hansen er tilknyttet som underviser på kiropraktorernes turnus uddannelse inden for pædiatridelen. Klinikken er medlem af Dansk Kiropraktorforening. (børnekiropraktor).

Kiropraktor Laila Sørensen
Laila er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2005. Hun har arbejdet i flere forskellige klinikker og overtog klinikken i Park Allé i 2011 efter Keld Harris. I 2012 færdiggjorde hun en 3 årig børnekiropraktor uddannelse i England og er nu én blandt få i Danmark med denne uddannelse.

For mig er det vigtigste, at folk der kommer ind i klinikken, får fortalt deres sygehistorie, får en grundig undersøgelse og den rigtige behandling til deres problem. Ved første konsultation udspørges og undersøges patienten derfor grundigt og der tages et røntgenbillede af ryggen, hvis det vurderes nødvendigt. Det jeg elsker ved at være kiropraktor er, at finde sammenhængen mellem smerterne og årsagen til problemet. Derudover er det en stor tilfredsstillelse at give en god manipulationsbehandling, samt at se, at patienterne får det bedre for hver gang.”

Laila Sørensen

Kiropraktor Stine Hermansen

Stine er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i januar 2020. Hun er ansat hos Aros Kiropraktor som turnusassistent, der er en 1-årig supplerende praktisk uddannelse til den 5-årige universitetsuddannelse.

Fysioterapeut Mette Nortvig Christensen

Mette er uddannet fysioterapeut fra UCN i Aalborg i 2012. Hun er autoriseret af Sundhedsstyrelsen og er medlem af Danske Fysioterapeuter. Mette har arbejdet i flere private klinikker og i Randers Sundhedscenter.

Mød vores personale

Hanne Alhof

Massør

Christina Lenschow

Receptionist

Ida Grundfør Richter

Receptionist

Kim Sørensen

Administrator


© 2018 Kiropraktor Laila Hansen ApS

Designed by PLICO