Skip to main content

ArosKiropraktor, Vester Allé 7, 2. sal tv., 8000 Århus C

4,9 ud af 5

Undgå ventetid – Ring og bestil tid i dag på 8612 0044

Kolik behandling

Mange forældre har oplevet, at deres babyer efter 3 uger er begyndt at græde eller decideret skrige flere timer hver dag. I de tilfælde kan babyerne kategoriseres som værende kolik baby. Grædeturene tiltager typisk om eftermiddagen, og bliver for alvor konstante om aftenen henimod midnat. Babyerne har tendens til at vågne op i gråd og er komplet utrøstelige. Derudover har de for vane at trække benene enten op til maven, eller gå bagover i en flitsbue-stilling. Det er vigtigt at sige, at babyerne – til trods for de voldsomme skrigeture – er sunde og raske.
En kiropraktor kan hjælpe

I de tilfælde hvor kolikken skyldes problemer i bevægelsesapparatet, kan en kiropraktor ofte afhjælpe problemet. Der findes behandlinger hos en kolik kiropraktor, som kan aflaste børnene for kolikken. Den kolikbehandling, som vi tilbyder, er let babymassage, som er med til at barnet slapper af og som efter nogle behandlinger får barnet til at falde nemmere til ro om aftenen og få en god og dyb søvn.

En typisk kolik behandling begynder med, at barnet bliver undersøgt for, hvordan barnet generelt er at håndtere, hvordan huden ser ud og om der er spændinger i kroppen, samt barnets bevægelser. Børn er jo forskellige, men det kræver typisk 3 behandlinger, før vi kan begynde at se effekten af behandlingen. Derefter får forældrene også nogle gode råd og øvelser, som de kan bruge derhjemme, så den samlede effekt virker bedre

Oplever du nogle af ovennævnte problemer med dit barn – ring på 86120044 – vi har altid akutte tider.