ArosKiropraktor, Vester Allé 7, 2. sal tv., 8000 Århus C

5 stjerner på Facebook

Undgå ventetid – Ring og bestil tid i dag på 8612 0044

Iskiassmerter behandling

Iskiassmerter kaldes også blot iskias og er smerter, der skyldes irritation, tryk eller skader på iskiasnerven. Ofte er iskiassmerterne et symptom på et underliggende helbredsmæssigt problem.Iskiassmerter forekommer i underkroppen og kan typisk føles fra lænderyggen og ned langs bagsiden af låret, hvorfra de stråler ned under knæet.

Iskiassmerter forbedres normalt af sig med selv tiden (eller forsvinder helt), men kan dog have en tendens til at vende tilbage hvis de ikke bliver behandlet, så forebyggende iskiassmerter behandling af erfaren kiropraktor er behjælpelig.

Lændesmerter i den ene side med udstråling til det ene lår eventuelt læggen, kaldes typisk iskias smerter. Der kan her være tale om ledlåsninger i lænden og bækkenleddet, muskulære smerter i lænden og i balden. Alt dette findes i den kliniske undersøgelse. Denne problemtype, både den akutte og den kroniske, ses ofte i klinikken, hvor sammenspillet mellem kiropraktoren og massøren giver hurtig effektiv behandling og lindring til patienten.© 2018 Kiropraktor Laila Hansen ApS