ArosKiropraktor, Vester Allé 7, 2. sal tv., 8000 Århus C

5 stjerner på Facebook

Undgå ventetid – Ring og bestil tid i dag på 8612 0044

  • Baby- og børnekiropraktor i Aarhus

  • Baby- og børnekiropraktor i Aarhus

  • Baby- og børnekiropraktor i Aarhus

Babykiropraktor

Hos det spæde barn kan utrøstelig gråd og meget urolig søvn, ofte afbrudt af gråd, være tegn på problemer i bevægeapparatet. Nogle måneder senere kan ledproblemer give udslag i manglende tilbøjelighed til, at ville lege i, eller rulle rundt til, maveleje. Lidt senere kan det udtrykkes i asymmetrisk kravlen og senere igen i eventuel forsinket gangudvikling og en tendens til at “være klodset”.

Vi har specialiseret os i behandling af babyer, der lider af problemer såsom kolik, søvnproblemer, er meget urolige dagen lang samt asymmetrisk kranie. Vi sørger for, at babyen er tryg og slapper af under hele undersøgelsen og behandlingen. Vi informerer også forældrene om, hvad vi gør og hvorfor, og underviser dem i øvelser, som kan bruges derhjemme som supplement til behandlingen.

Børnekiropraktor

Vi tilbyder naturligvis også behandling til de større børn. Der er det især barnets motoriske færdigheder, der undersøges samt de akutte skader, så som smerter i ryggen, ben og arme. Det er vigtigt at vide, hvordan barnet er kommet igennem de motoriske milepæle, så som kravle, gå, løbe, hinke, hvorvidt de tør kravle i træer eller er mere forsigtige anlagt, og hvordan dette har indflydelse på deres udvikling. Kiropraktik sørger for at få kroppens ryghvirvler til at stå korrekt og lige og derved sikre optimal udvikling for barnet.

Vi sørger for, at barnet føler sig tryg under hele forløbet og ligeledes informeres forældrene løbende om behandlingen. Forskning på børnekiropraktik viser, at der meget sjældent er bivirkninger ved behandlingen.© 2018 Kiropraktor Laila Hansen ApS

Designed by PLICO